< Naar vacatures


Orderpicker voor nieuw distributiecentrum – Schiphol

 

Contact email
info@skyjob.nl
Datum
05-11-2020
Opleidingsniveau
LBO/ LTS
Telefoonnummer
088-2358380
Dienstverband
Fulltime
Vacaturenummer
216480
Vakgebied
Transport, Logistiek
Standplaats
Schiphol

Functieomschrijving

Binnen de organisatie zorg jij ervoor dat bestellingen correct worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending. Alle orders zijn gericht op de consumenten (b-2-c) markt, dus kwaliteit en zorgvuldigheid is belangrijk. Vaak zijn het lichte producten die moeten worden verzameld.

Wat ga je doen?
Men start de komende maand met een dagrooster van maandag t/m vrijdag (tussen 08.00 en 18.00 uur). Als het druk is, zal je gevraagd worden om over te werken.

De functie is in principe fulltime (40 uur per week). Ben je door-de-weeks 60% of meer beschikbaar, dan mag je ook reageren.
Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag. Binnen de functie is het belangrijk dat jij, gezien de waarde van de artikelen, zeer accuraat werkt. Gedurende de dag ben je bezig met het picken van orders en opnieuw verpakken van artikelen. Hierbij gaat het voornamelijk om kleine producten.

Eisen

Je kunt snel en accuraat werken
Je hebt ervaring als orderpicker.
Je bent beschikbaar voor een langere periode
Je spreekt goed Engels. Nederlands is een pre.
Overlegging van een VOG is vereist.

Wij bieden

Een leuke, actieve en afwisselende baan met veel mogelijkheden. Bij deze opdrachtgever bedraagt het bruto uurloon € 10,50 (21+).. Daarnaast ontvang je ook netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM met een maximum van € 10,- per dag.