< Naar vacatures


Senior financieel medewerker/administrator

 

Contact email
info@skyjob.nl
Datum
22-02-2021
Opleidingsniveau
HBO/ HTS
Telefoonnummer
088-2358380
Dienstverband
Fulltime
Vacaturenummer
219798
Vakgebied
Administratie, boekhouding
Standplaats
Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiasmerende senior financieel medewerker/administrator die nauw betrokken wil zijn bij een hoogstaand LUCHTVAART technisch bedrijf? Kijk dan verder!


Opdrachtgever, waar ruim 500 collega’s werken, heeft zich gespecialiseerd in innovaties op het gebied van transport, zodat het veiliger, duurzamer en efficiënter wordt.


Dit jaar staat bij opdrachtgever de transitie naar een nieuw ERP traject centraal. Om hier voldoende tijd voor vrij te maken zoekt men een allround financiële kandidaat die de afdeling kan ondersteunen en ontlasten. Als onderdeel van het team in Amsterdam krijg je met alle aspecten van de financiële administratie te maken.
Denk hierbij aan ondersteuning bij de inkoop- en grootboek administratie, maar ook uit kas- en bankboekingen, de grootboekadministratie, BTW aangiften, crediteuren- en debiteurenbeheer, tussenrekeningen, periodieke verslagleggingen inclusief analyse en het opstellen van de balans. Tot slot lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de maandrapportage.

Samen met je collega’s adviseer je de manager van de afdeling over mogelijkheden tot verbetering op het gebied van administratieve organisatie, processen en systemen en werk je actief mee aan de realisatie van verbeteringen.

Eisen

• Minimaal vijf jaar ervaring in de boekhouding en verslaglegging
• Bij voorkeur heb je een diploma of studeer je in de richting van HBO SPD of Bedrijfseconomie
• Ervaring met ERP pakket is een pré (bijv. Oracle)
• Uitstekende kennis van Microsoft Excel
• Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel NL als EN.
• Een proactieve instelling naar collega’s en klanten
• Je bent in staat om vanuit verschillende invalshoeken oplossingen te bedenken.