< Naar vacatures


HR medewerker

 

Contact email
info@skyjob.nl
Datum
11-10-2021
Opleidingsniveau
MBO/ MTS
Telefoonnummer
088-2358380
Dienstverband
Parttime
Vacaturenummer
227082
Vakgebied
Uitzend, W & S, detacheringsbranche
Standplaats
Schiphol

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van activiteiten zoeken wij voor een van onze opdrachtgevers op Schiphol met spoed een HR Medewerker. Het betreft een tijdelijke functie van 16 – 24 uur tot minimaal eind van dit jaar, maar grote kans op verlenging hiervan.
Wat wij zoeken in onze nieuwe HR-medewerker is dat deze een verbinder is, beschikt over de daadkracht, zijn/haar spreekwoordelijke mannetje staat en daarnaast ook snel kan schakelen. Je bent in deze (parttime) functie verantwoordelijk voor betrouwbare en nauwkeurige administratieve afhandeling van een verscheidenheid aan zaken met betrekking tot de personeelsadministratie (denk hierbij aan in- en uitdiensttreding, mutaties, pensioen, ziekte-/herstelmeldingen, studieovereenkomsten).
Je ondersteund hierbij de HR Manager
Erg belangrijk is dat je actief bijdraagt aan een goede interne en externe communicatie. Je bent enthousiast, en weet ook anderen te enthousiasmeren. Je vindt het leuk om ergens je schouders onder te zetten, en bent constant bezig met het optimaliseren van processen. Je werkt uiterst nauwkeurig en kan goed volgens richtlijnen en procedures werken. Als concrete taken mag je onder andere zien:
• Het uitvoeren van zowel administratieve als operationele werkzaamheden op het gebied van werving en selectie, in- en uitdiensttredingen.
• Het beheren en up-to-date houden van de personeelsdossiers.
• Eerste aanspreekpunt voor ziek- en herstelmeldingen, opvolging van de verzuimdossiers gaat in samenspraak met de HR-Adviseur.
• Je bent het aanspreekpunt voor collega's met betrekking tot vragen betreffende personeelszaken.

Eisen

JOUW PROFIEL
• Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en 2 jaar ervaring in HR.
• Je bent adviesvaardig en communicatief sterk.
• Je spreekt/schrijft zowel de Nederlandse als Engelse taal
• Je hebt kennis van ADP (pre).

Wij bieden

Salarisindicatie € 2.500,- (op basis FT)