< Naar vacatures


HR adviseur - Aviation

 

Contact email
info@skyjob.nl
Datum
25-11-2021
Opleidingsniveau
HBO/ HTS
Telefoonnummer
088-2358380
Dienstverband
Fulltime
Vacaturenummer
227097
Vakgebied
Luchtvaart
Standplaats
Schiphol

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever op Schiphol zoeken wij een HR adviseur met kennis van Afas

32 uur tot 38 uur.

jouw dag
Eerst maar eens de binnenkomende post bekijken voor jouw afdeling. Daarna zorg je dat de papieren in orde zijn voor de twee nieuwe collega’s die vanmorgen langskomen om te tekenen. Je bereidt het overleg voor dat je straks hebt met de Business Partner. Een opzegging, een promotie, een update over de langdurige zieken en het bijwerken van wat lopende zaken, er speelt altijd van alles.

De ochtend vliegt voorbij. Na de lunch heb je tijd om de bevestigingen op te stellen voor de mensen waarvan het contract wordt verlengd. Je helpt je collega nog even met het wegwerken van archiveerwerk en je sluit je dag af met het bijwerken van de binnengekomen screeningen. Tussendoor beantwoord je vragen van medewerkers en leidinggevenden die je bellen of mailen. Afwisseling genoeg!

Ben je ready for take-off?
Jij zorgt dat de administratieve processen op orde zijn en dat je de juiste prioriteiten weet te stellen doordat je het overzicht bewaart. Dat doe je in nauw overleg met de Business Partner van de afdeling, en natuurlijk samen met de andere medewerkers van de HR-afdeling. Je wilt graag nieuwe dingen leren omdat je leergierig en proactief bent.
Wat neem je mee?

HBO werk-denkniveau (HRM, MER of een andere relevante richting);
Affiniteit met administratieve processen;
Kennis van AFAS is pre’
Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn competenties die op jou van toepassing zijn;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
*

Eisen

..

Over het bedrijf

..

Wij bieden

..