< Naar vacatures

Reageer op de vacature

Contact email
info@skyjob.nl
Datum
28-09-2022
Opleidingsniveau
MBO/ MTS
Telefoonnummer
0882358378
Dienstverband
Fulltime
Vacaturenummer
227114
Vakgebied
Declarant/ expediteur
Standplaats
Schiphol

Functieomschrijving

Beschikt jij over ervaring in luchtvracht Export en wil jij een actieve bijdrage leveren aan de op- en uitbouw van een Airfreight divisie op Schiphol?
Lees dan verder.

Opdrachtgever is een van de grotere logistieke bedrijven in Europa en zij hebben recentelijk een kantoor op Schiphol geopend om hun productaanbod op het gebied van luchtvracht uit te breiden.
Lijkt het je een uitdaging om vanaf het begin betrokken te zijn bij de uitbouw van deze unit en zie je niet op tegen een pioniersrol? Ga dan aan de slag als senior Customer Service Medewerker op deze afdeling. Op het gloednieuwe kantoor op Schiphol krijg jij volop de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen deze internationale logistieke opdrachtgever.
Functieprofiel
Als Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorg je ervoor dat aanvragen compleet van A tot Z worden afgehandeld.
Concreet zijn je taken:
• beheren van boekingen;
• informeren van klanten over transporttarieven;
• zorgdragen voor een up-to-date administratie.
In dit stadium is men vooral op zoek naar zelfstandige, initiatiefrijke en ondernemende collega’s. Heb jij ideeën die kunnen helpen om hun nieuwe product sterker en sneller in de markt te zetten, dan ben je meer dan welkom. Terwijl jij hen helpt hun luchtvrachtproduct verder te ontwikkelen, biedt men je alle ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling.

Eisen

• een afgeronde mbo-opleiding;
• ruime werkervaring op het gebied van luchtvracht bij een kleine of middelgrote organisatie;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.